Loading...

Renovem el web i estrenem el blog corporatiu

Ecoedifica estrena el 2018 amb un web totalment renovat, on també destaca l’estrena del blog corporatiu. A través d’aquest nou canal de comunicació anirem informant de les notícies i l’actualitat sobre el despatx professional en particular, així com del sector de l’edificació en general. A més, el blog també servirà per fer divulgació dels serveis professionals que ofereix Ecoedifica i com aquests s’adapten a les necessitats dels diferents perfils de client. La millora en la presència i la comunicació a internet coincideix amb l’any que commemorarem el sisè aniversari de l’inici de l’activitat del despatx professional.

El blog tindrà una freqüència de publicació mensual i en els primers articles repassarem els serveis professionals que ofereix Ecoedifica, per posteriorment anar-nos endinsant en altres temes del sector de l’edificació d’interès general. També hi haurà continguts en els quals donarem la resposta de tècnic de capçalera als dubtes comuns que hi pugui haver en relació a la salut i la conservació d’edificis i habitatges. En definitiva, aquest espai serà una eina de difusió d’informació i coneixement en l’àmbit de l’edificació i tot el que l’envolta.

Els continguts estaran enfocats principalment als particulars i a les comunitats de propietaris, amb consells relacionats amb la conservació i el manteniment d’edificis i habitatges. Ja que és important agafar consciència de la necessitat de dur a terme operacions de manteniment preventiu per allargar la vida útil dels béns immobles. La planificació de les actuacions de rehabilitació i millora sempre suposa un estalvi econòmic respecte les actuacions correctives, que sempre són més costoses i complexes d’executar.

Sobre l’autor

Jordi Royo Vila, enginyer d’edificació i facility manager. Especialitzat en habitabilitat, eficiència energètica, inspecció tècnica, llicència d’activitats, construcció sostenible i facility management. Tècnic de capçalera per a particulars, comunitats de propietaris, administradors de finques, agents de la propietat immobiliària i empreses.

  Jordi Royo Vila   |      2018-03-02T14:41:30+00:00 08/01/2018|
Compartir l'article: