Loading...
Clients 2019-02-25T10:38:04+00:00

compromís professional

Treballem com a tècnic de capçalera per a tots els actors que intervenen en la propietat i la gestió immobiliària. Des de particulars i comunitats de propietaris fins a empreses, passant per administradors de finques i agents de la propietat immobiliària; informant, orientant i solucionant qualsevol tema relacionat amb la construcció, el manteniment i la rehabilitació d’edificis i habitatges.

Els nostres serveis estan orientats principalment a edificis existents, però també fem assessorament en fase de projecte en obra nova. Ens adaptem a les necessitats dels nostres clients amb un esperit emprenedor, una organització dinàmica i un equip tècnic professional. El compromís constant amb els nostres clients i la seva satisfacció és el que millor ens avala.

particulars

Obtenció de cèdules d’habitabilitat de segona ocupació i etiquetes d’eficiència energètica per a la compravenda o lloguer d’habitatges existents. Assessorament per a la millora de l’eficiència energètica i el comportament ambiental d’habitatges, proposant tot tipus d’intervencions a mida que s’amortitzen amb l’estalvi energètic posterior.

comunitats de propietaris

Realització d’inspeccions tècniques i obtenció de certificats d’aptitud d’edificis, per tal de donar compliment a la normativa vigent. Assessorament per a la millora de l’eficiència energètica i el comportament ambiental d’edificis. Assessorament per millorar la funcionalitat, maximitzar la rendibilitat i minimitzar els costos d’explotació d’edificis.

administradors de finques

Tècnic de capçalera que té cura de la salut i la conservació de les finques administrades. Assessorament per a la millora de l’eficiència energètica i el comportament ambiental d’edificis. Assessorament per millorar la funcionalitat, maximitzar la rendibilitat i reduir els costos dels serveis de manteniment i conservació associats a l’explotació d’edificis.

agents de la propietat immobiliària

Tècnic de capçalera que facilita l’obtenció de documentació tècnica per a operacions de compravenda i lloguer d’edificis, habitatges i locals terciaris. Obtenció de cèdules d’habitabilitat de segona ocupació, etiquetes d’eficiència energètica i certificats d’aptitud d’edificis, entre d’altres. Assessorament per a la millora tècnica d’immobles.

empreses

Tècnic de capçalera que té cura de la salut i la conservació dels actius immobiliaris. Assessorament per millorar l’eficiència energètica i el comportament ambiental. Assessorament per millorar la funcionalitat, maximitzar la rendibilitat i reduir els costos de manteniment i conservació associats a l’explotació. Tramitació de llicències d’activitats.

més informació

Estem a la teva disposició per atendre qualsevol dubte o consulta sobre els nostres serveis professionals. El nostre horari d’atenció és de dilluns a divendres de 16:00 a 20:00 hores, excepte festius i vacances.

CONTACTAR AMB NOSALTRES